Wij

De Fabriquegroep is een multidisciplinair communicatie- en designbureau.
Artists, engineers en storytellers werken hier met plezier en passie aan uiteenlopende opdrachten. Wij delen een passie voor het ontwikkelen van nieuwe producten en merken, altijd beredeneerd vanuit de markt en de gebruiker. Nuchter en resultaatgericht, concreet en doelgericht, van busstation tot website en van animatie tot zonwering.

De tak public & industrial design bestaat uit een aantal afdelingen, ieder met een eigen specialiteit:

Fabrique Invent richt zich op innovatieve producten, zowel voor de consumentenmarkt als voor de professionele markt. Oplossingen voor ingewikkelde technische problemen, innovatief gebruik van materialen en technieken, slimme vondsten voor schijnbaar onhaalbare uitdagingen en octrooieerbare producten.

Fabrique Public Design ontwerpt producten voor mensen, in hun privéomgeving of onderweg. Consumentenproducten en producten voor de openbare ruimte. Realistische en tijdloze producten, waarbij de optimale balans tussen vormgeving, produceerbaarheid, functionaliteit en kostprijs centraal staat.

Fabrique Computer Graphics helpt bij het vertellen van visies en verhalen door producten en processen te presenteren in 3D-beelden en -animaties. Overtuigend en aansprekend, ingetogen of juist spectaculair, interactief of verhalend.

Corporate story Fabrique public & industrial design

Fabrique bestaat in 2012 al 20 jaar. Ben je nieuwsgierig naar de geschiedenis van Fabrique, kijk dan naar de corporate story.

Naar onze corporate story

Werken bij Fabrique public & industrial design

Een passie voor productontwerpen? Gevoel voor vorm en niet bang voor techniek? Kijk of je bij ons kunt stagelopen of kunt werken.

Naar werken bij Fabrique public & industrial design

De mensen van Fabrique public & industrial design

Benieuwd naar die enthousiaste Fabriquers? Dit zijn ze -bijna- allemaal. Je mag ons trouwens altijd mailen en bellen.

Naar onze mensen

Contact & adres Fabrique public & industrial design

Adressen, telefoonnummers en de snelste route naar ons pand in Delft.

Naar contact