Kiosko, openbaar toilet en kiosk inéén

Kiosko & Aseo, Kiosk & Toilet

De Kiosko is in beginsel voor de Spaanse markt ontwikkeld. SaniTronics gaf Fabrique Public Design de opdracht deze te ontwerpen en er een presentatie film van te maken. In Spanje is deze combinatie van een kiosk met een zelfreinigend openbaar toilet van SaniTronics goed ontvangen. Ook voor de Nederlandse markt zien wij mogelijkheden. De buitenzijde van het ontwerp kan volledig naar wens uitgevoerd worden. Openbare toiletten zijn op vele locaties gewenst, zeker langs de drukke stranden. De gebruiker wenst vooral een schoon en droog toilet. Dit toilet van Sanitronics loopt dan ook ver vooruit op menig andere toiletten. Na elk gebruik wordt het toilet automatisch geheel gereinigd en blijft er een schone en ook droge vloer achter. Zeer hygiënisch en prettig voor elke gebruiker. Het technische schoonmaak systeem van dit kiosk toilet is goed te zien in de onderstaande Vimeo animatie.

Naar gelang de wensen is dit toilet geschikt gemaakt voor minder validen en eventueel ook voor het te kunnen verschonen van baby’s. Meerdere betaal opties zijn mogelijk inclusief de laatste digitale mogelijkheden.

De Kiosko is een mooie combinatie van twee openbare functies. Het integreren hiervan in één gebouw zorgt voor minder verrommeling op straat en het heeft tegelijk een sociale controle functie. Ook in Nederland zal deze combinatie niet misstaan en de verwachting is dan ook dat het in de toekomst vaker in het straatbeeld zichtbaar zal zijn.

Kiosko by SaniTronics & Fabrique from Fabrique 3D on Vimeo.

Kiosk Toilet Oranje Animatie

Toilet Kiosk Oranje Animatie 26-01-2016.3058

Kiosko Aseo Groen mensen voor

Aseo Kiosko Green mensen achter

SAN-SK-Kiosk in omgeving

SAN-SK-Kiosk Nacht in omgeving

SAN-SK-Kiosk Oranje Animatie 26-01-2016.3059

SAN-SK-Kiosk Oranje Animatie 26-01-2016.3060

SAN-SK-Kiosk Oranje Animatie 26-01-2016.3063

See more at: http://sanitronics.eu/kiosko-kiosk-en-openbaar-toilet-ineen/#sthash.PqDACVL3.dpuf