Fietslift Jack, verticaal fietsparkeren

De sympathieke oplossing voor veilig, gemakkelijk en ruimtebesparend verticaal fietsparkeren heet Jack. Deze verticale fietsenstalling is ontwikkeld voor en in samenwerking met Stiels.

De Jack is zeer geschikt voor kleine en relatief lage ruimtes, zoals garages, parkeerkelders, winkelpanden en buurtstallingen. Montage tegen de wand of vrijstaand op speciaal montageframe.
Ruimtebesparend (ruim 40% besparing t.o.v. horizontaal stallen) en wegklapbaar.
Geen krachtsinspanning nodig, geschikt voor groot en klein en ook voor bijna alle fietsen. De montage is eenvoudig en hij is onderhoudsarm.

In openbare stallingen waar weinig ruimte is of die te laag zijn voor dubbellaags fietsparkeren, is verticaal fietsparkeren met Jack een uitstekende oplossing. Denk aan parkeergarages en aangepaste winkelpanden. Door bestaande ruimtes toegankelijk te maken voor fietsparkeren vermindert het beslag dat geparkeerde fietsen leggen op de openbare ruimte.

Voor bedrijven kan het onderdeel zijn van een bedrijfs-fietsprogramma, voor dienstfietsen, maar ook voor fietsenwinkels (meer fietsen in de winkel), OV-fiets, buurtstallingen en fietskelders in appartementencomplexen.

En ook thuis is de Jack ruimtebesparend. Alle fietsen tegen de wand: minimaal ruimtebeslag, nooit meer eerst andere fietsen wegzetten, gemakkelijk voor jong en oud.

Fietsparkeren Jack fietslift wandmodel en frame

Stiels verticaal fietsparkeren

Jack fietslift wandmodel

Stiels verticaal fietsparkeren

Jack fietslift wandmodel

Stiels verticaal fietsparkeren

Jack fietslift voor thuisgebruik

Stiels verticaal fietsparkeren